Underneth we are golden




Hej alla mina kycklingar. Min mamma har kommit hem och jag har inte längre huset för mig själv. Dock jobbar hon dag och jag kväll så vi lär inte faktiskt träffa varandra förrän på fredag. Så kan det va. Jag ska strax bege mig till mitt arbete. Blir inte av med den här konstiga stressen/rastlösheten i min mage, varför är den där? Jag saknar dig Pelle, så mycket. Hört rykten om dig som får det att pirra i min mage, som får mig att skratta för mig själv. Hoppas så att du mår bra, men det vet jag att du gör. Jag hoppas vi ses då vi sa, jag kommer stå där den dan. Kan vi börja skriva på vår bok då? Och om du läser det här, SÅ UT FRÅN MIN BLOGG FÖR FAN!!!!!!!!!!

Funderar på var jag vill någonstans, vad jag vill, var jag ska, vad jag vill skapa.
Det kan man ju alltid fundera på. Tänka tänka, tja



Tvåa nolla



Hej gänget. Det är söndag idag och mina bartenders har just satt sig i bilen för att hälsa på den av oss som är i himlen. Jag ska också dit. En dag ska jag åka dit och säga hej och berätta för honom hur bra han var. Vi har haft en jättebra helg med utgång och massor med vin på fredagen, grillmiddag och film igår kväll. Ingen sol, men det är varmt och skönt ute. Jag ska klippa gräset och vattna blommorna innan jag ska sätta mig ute på trappan med mitt svarta kaffe och bara andas lite innan jobbet.

Må bra

Making love to a tonic and gin



Tjatja. Livet rullar på, himlen är helt blå idag. Igår åt jag födelsedagslunch på Kulturhusets tak tillsammans med min bror, köpte en fransk-svensk ordbok och jobbade hela kvällen. Åt idag frukost ute på trappan i solen. Jag har flingor, jag har fil, jag har bananer, jag har russin, jag har kaffe, jag har mjölk. Jag har allt jag behöver. Snart kommer min finvitaminkusin Maria hit för att luncha med mig, och ikväll kommer inte bara fem stycken hotta bartenderbrudar och bor hos mig för en helg, utan jag ska dessutom och fira en 20-årig Frida (och Mange) med grillning och öl. Det är kul. Jag har det bra.

Glöm inte karma, pusspuss

Hopp och kärlek



Jag vill bryta mig fri.


Min stora kärlek

Letade efter det här inlägget och hittade det. Känner precis likadant idag.
Rob, jag skulle åka mil för att hjälpa dig, om än bara sätta ett plåster på ditt knä.


Sommarplåga



Typ vid sånna här tillfällen, när jag har huset för mig själv, då tänker jag i hemlighet på dig. Jag tänker på hur det skulle vara ifall jag kunde ringa dig och be dig komma över. Be dig sova här, koka te till dig fastän du kanske inte tycker om te. Jag vet faktiskt inte ens vad du tycker om te. Jag tänker på hur det va förut. Den jag va förut. Det vi va förut. Och jag tänker på den lustiga, sorgliga sanningen om att du inte tänker på nåt av det här.

Jag tänker på hur det vore om jag träffade dig en kväll som den här. Om jag hade ditt nummer, om du var hemma, om du faktiskt kom hit. Jag undrar hur det skulle kännas. Jag undrar om jag skulle känna något alls.

Jag skulle se efter om allt var som förut. Om något var som förut, någonting alls. Jag skulle se om din blick förändrades om jag kanske la min hand på din kind eller drog fingrar genom din lugg. Jag skulle försöka vara så snäll. Så vänlig. En vän. Jag skulle försöka vara din vän. Jag skulle be dig sova över, fastän du bor så nära.  

Hej och puss



Ja, jag höll i alla fall vad jag lovade, uppdateringen från Sveas västkust sög. Men nu är jag tillbaka, cash på fickan och sugen på mer. Sugen på nästa steg. Sugen på att få huvudet rätt. Jag vill gå ut och bli full ikväll, fastän det är vanlig sketen måndag.

RSS 2.0