Sjunka lågt



Okej gänget. Såhär ligger det till, imorgon drar jag mot väst. Jag ska vara borta i hela tre veckor och bara spela tennis, leka med barn, klättra i berg, plocka blåbär, åka båt, springa i skogen, fiska krabbor, äta krabbor, träna och sola på salta klippor. Ni vet. Med tanke på att jag är helt megaansvarig för en tennisskola + tennistävling kanske uppdateringen här kommer att suga lite. Men, hang in there.

Över och ut

Jag bygger bygger upp



Live fast,
party hard,
make money,
be a star.

Did you make it to the milky way?



Jag hade sjukt kul igår kväll. Födelsedagsfirande för hela slanten, dansa dansa, shotta, krama på sånna man inte träffat på alldeles för länge, prata engelska, prata svenska, prata nån blanding, fira, sjunga, njuta. Sen var jag tvungen att hoppa ur taxin och gå en halvmil hem, men det var hur trevligt som helst för jag hade sällskap av en vän som spelade Regina Spektor, Oskar Linnros och Miami-nostalgi, som satte blommor bakom våra öron, sa "du borde alltid ha en blomma bakom örat", som promenerade med mig under hela tiden som solen gick upp fastän han mådde hur bra som helst, och jag - not so good. Sen däckade jag i mitt ensamma hus och vaknade just av att någon göteborgare ville veta var han skulle leverera mina 100 tennisbollar.

God morgon världen, nu kör vi vidare.


Idag



Idag, idag, idag. Idag och ingen annan dag.
Jag har längtat efter denna dag i 6 månader. Jag är så nyfiken att jag håller på att spricka, jag vet att jag kommer gråta, jag har saknat henne så mycket, och jag älskar henne så jag får ont i magen.

Idag ska vi ses igen.

Tall tale



Tillbaka igen, stark som bara den, kan till och med släcka bränder.

Isle of Wight






På lördag åker jag hit och jag undrar verkligen hur allt ska gå.
Det ser rätt fint ut, eller hur? Gud vad jag vill det här.

Put your guns up



You're the strenght of the Greeks,
you are God's masterpiece,
you're every triumf, every victory,
I believe in every breath you breath.

Bakfull dag









Tjena hallå. En solig nationaldag som denna började idag på Urban Deli vid Nytorget där det fanns världens godaste frukostbuffé som jag och Angelica unnade oss. Folkfest i hela staden! Mötte upp Marie, såg Bert stå och spela på Götgatsbacken, åt scones och drack smoothie. Mycket bra dag! Nu tror jag fanimej det ska springas.

Puss, skål, vi ses

Vad är du gjord av?



Hej. Idag har jag ätit äppelkaka till frukost, promenerat runt på gatorna med Camilla, ätit mera äppelkaka och druckit te, fotograferat som en galning, pussat på Alfred, lagat pasta till middag och pratat i telefon med andra sidan Europa. Jag är rätt nöjd.

Kolla på det här:


Lady Gagan




Min mamma säger ibland att hon tycker jag är förföljd med otur i livet. Det har funnits stunder då jag också tänkt den tanken, stunder som jag bara velat vända mig mot skyn, mot nån högre makt som jag inte ens tror på, och vrålat VAAAAAAAAADDD?!?!?!?! På Malta hette kaptenen på min båt Gagan, han är från Indien. Gagan gifte sig med sin bästa vän, har en liten dotter, blir jobbig när han är full, sa åt mig att alltid vara den jag är för jag är så bra som jag är och han älskar att spela poker. En kväll när vi va ute spärrade han plötsligt upp ögonen, tog tag i min vänsterarm och stirrade på mitt födelsemärke jag har mitt på överarmen. "You're one of the lucky ones!", sa han och log sitt stora, roliga leende. Sen förklarade han att i Indien sägs det att man har tur om man har ett födelsemärke precis där där jag har ett. Så sa jag till honom hur min mamma säger att jag är förföljd av otur, han skrattade och sa att oturen kommer alltid försöka komma åt the lucky ones, men man får inte låta den lyckas.

Och fastän jag varken tror så hårt på varken tur eller otur, så känner jag mig faktiskt som en lucky one.

Jag har tänkt på oss idag




Börja idag



1. Sluta utgå ifrån att livet är svårt.
2. Sluta utgå ifrån att det inte kommer gå.
3. Sluta utgå ifrån att du inte har vad som krävs.

Du har vad som krävs. Jag har vad som krävs.

Att vara bäst



Så om en vecka åker jag till England för att göra något som jag verkligen vill göra. För att ta ett steg till i en värld jag inte känt till så väldans länge, men som känns som min. Jag känner mig väldigt lyckigt lottad, jag känner att det här kan jag få göra till bara mitt och hela världens.

RSS 2.0